uitvalschermen

Uitvalschermen te koop in Amstelveen

Wij, Heko-Becewe, hebben de beste kwaliteit uitvalschermen, knikarmschermen en markiezen in Amstelveen en omstreken. Ook voor andere buitenzonwering kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan rolluiken van ROMA, de beste kwaliteit rolluiken van Europa.


Maar terug naar de uitvalschermen. U wilt een zonwering waarbij uw terras lekker in de schaduw ligt op een mooie hete zomerdag? Dan is een uitvalscherm een perfect product om aan uw wensen te voldoen. Uitvalschermen zijn in elke maat leverbaar. Tot wel 10 meter breed met een uitval van 4 meter.


Voordelen uitvalscherm

De warmte van de zon kunt het beste buiten al bestrijden. Dit kan heel gemakkelijk met een uitvalscherm. Zo blijft niet alleen uw terras in de schaduw maar ook uw raam. Het blijft daardoor behaaglijk binnen en gevoelsmatig een stuk koeler dan buiten. Maar een uitvalscherm heeft nog meer voordelen:


 • In alle maten verkrijgbaar.
 • In elke gewenste kleur of dessin verkrijgbaar
 • Waterdicht waardoor hij gerust in een regenbui kan blijven hangen. Let op! Wel laten drogen voordat u hem weer oprolt.
 • Gemakkelijk monteerbaar.
 • Van binnen en buiten te bedienen.

 • Bediening uitvalscherm

  De bediening van een uitvalscherm kan van binnen en natuurlijk ook vanaf buiten. Via een bandopwinder of met een oogwindwerk met slingerstang. Lekker met de hand, of juist lui en gemakkelijk elektrisch. Een elektrische bediening heeft als bijkomend voordeel dat het scherm altijd perfect sluit. Het uitvalscherm is dan altijd goed beschermd tegen weersinvloeden.


  Verschil tussen uitvalscherm en knikarm

  Beide schermen staan in de volksmond bekend als ‘zonnescherm’. Maar waar zit hem het verschil tussen een uitval- en een knikarmscherm? De naam van de knikarm verraad natuurlijk al dat het knikkende armen heeft. De armen van een uitvalscherm zitten aan de gevel gemonteerd en vallen uit, waardoor er een driehoek ontstaat tussen de arm en het doek. Het doek van een uitvalscherm heeft in bijna alle gevallen een grotere hellingshoek dan een knikarmscherm.


  Wilt u het verschil willen ervaren? Dan bent u van harte welkom in onze zonwering showroom in Amstelveen.