screens

Screens, de slimste zonwering - Heko-Becewe Amstelveen

Screens, ook wel zonnescreens genoemd, nodig? Wel als uw huis pal op het zuiden staat. Die hebben we veel in Amstelveen. Dan kan het goed warm worden in de slaapkamers. Dat is niet fijn als iedereen moet gaan slapen in een kamer wat tijdens die dag een sauna is geworden. Screens zijn rolgordijnen voor buiten.


Voordelen van een

Screens zorgen ervoor dat de sterke zonnestralen buiten blijven, zodat het lekker koel en behaaglijk blijft binnen. Andere voordelen van screens zijn:


 • Mooi vlak en luxe uitstraling aan de buitenkant.
 • Geen direct zonlicht meer binnen, dus zeer praktisch voor kantoorruimtes.
 • Laat ruim voldoende licht door.
 • Het draai- kiepraam kan gewoon open achter het screen.
 • Uitzicht naar buiten blijft behouden. Screens zijn semi-transparant.

 • Een ander bijkomend voordeel door het blokken van de zonnestraling is dat uw meubels en kleding minder snel zullen verkleuren.


  Screens in 2 soorten

  Een standaard screen heeft geen geborgde geleiding, waardoor de wind langs de zijkanten achter het doek kan slaan. Dit kan hinder veroorzaken. Onze leverancier ROMA Benelux heeft daar een goede oplossing voor bedacht. Namelijk een zipSCREEN. Een screen met geborgde geleiding van het doek. Zodra het doek omlaag valt sluit de zijkant zich. Dit kan je vergelijken met een rits van je jas die je sluit. Daardoor kan de wind er niet achter slaan. En is de kans op beschadigingen nog veel kleiner.


  Een screen samenstellen

  Zoals bij alle andere zonweringproducten die wij leveren kunt u een screen helemaal naar eigen smaak samenstellen, van het doek tot de kast en geleiders. Ook in de bediening kunt u een keuze maken. Gaat u voor handmatige bediening of wilt u dit elektrisch?


  Kom langs in onze showroom en laat u overweldigen door alle vrijheid die u heeft met het samenstellen van het screen.